Etusivu Toimialat Yritys Työura meillä Yhteystiedot

Strategiat ja arvomaailma

Kaakontiedon strategiat

Kaakontiedon strategiat tarkoittavat asioita ja keinoja, joita jokapäiväisessä toiminnassamme toteutamme asettamiemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme kuuleminen tuotekehityksessä on meille tärkeää. Motivoituneen ja vastuuntuntoisen henkilöstömme luotettava ja nopea palvelu sekä realistiset lupaukset ovat avaimemme asiakkaidemme tyytyväisyyteen.

Tyytyväinen henkilöstö

Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja hyvinvointiin. Kannustejärjestelmämme kautta me kaikki pääsemme nauttimaan menestyksemme hedelmistä.

Tunnettuus

Kaakontieto tunnetaan asiakaskunnassa ja paikallisesti Etelä-Karjalassa vahvana osaajana sekä positiivisesta imagosta.

Laadukkuus

Toimintamme on ohjeistettua ja perustuu standardeihin työmenetelmiin. Lupauksemme ovat realistisia ja niiden pitäminen on meille kunnia-asia.

Kaakontiedon arvomaailma

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdessä menestymisen varmistamiseksi me kaakontietolaiset noudatamme toiminnassamme seuraavia perusarvoja: asiakaslähtöisyys, rehellisyys, vireä ja hyvinvoiva henkilöstö sekä oikeudenmukaisuus.

Strategiset liiketoiminta-alueet

Tietojärjestelmäkehitys ja tietojärjestelmän elinkaaren kaikkiin vaiheisiin liittyvät palvelut finanssi- ja perintäaloille sekä muille avainasiakkaille.

Kaakontieto Oy, Hietakallionkatu 2, 53850 Lappeenranta