Etusivu Toimialat Yritys Työura meillä Yhteystiedot

Kaakontieto

Tietojärjestelmäratkaisuja neljällä eri vuosikymmenellä

Kaakontieto on vuonna 1981 perustettu kasvava ja vakavarainen tietotekniikka-alan palveluyritys. Olemme kehittäneet tietojärjestelmiä ja kasvattaneet asiakkaidemme liiketoiminnan tuottavuutta jo neljän eri vuosikymmenen aikana.

Palvelualtis ja joustava

Rehtiä ja suoraselkäistä toimintaamme ohjaa arvomaailma, jonka mukaisesti tiedostamme aidosti asiakkaan olevan kaiken toimintamme perusta. Palvelualttius ja joustavuus ovat ohjenuoranamme asiakaspalvelussamme.

Kaakontieto on yksityishenkilöiden omistama. Kaikki omistajat toimivat aktiivisesti yrityksessä, joten myös päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa.

Vastuuntuntoinen

Onnistuneet tietojärjestelmähankkeet ja kannattavan toiminnan varmistavat erittäin sitoutuneet ja vastuuntuntoiset kaakontietolaiset. Panostamme työyhteisömme vireyteen ja hyvinvointiin, sillä parhaat tulokset kumpuavat hyvästä ilmapiiristä.

Pitkäjänteinen toimija

Olemme luotettava ja pitkäjänteinen toimija. Useimpien asiakkaidemme kanssa olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä kaikkien toimintavuosikymmentemme aikana. Yhteistyö jatkuu ja vahvistuu edelleen.

Aikaansa seuraava

Ajan tasalla pysyminen on välttämätöntä. Seuraamme aktiivisesti uusien teknologioiden ja menetelmien kehitystä. Uudet teknologiat otamme käyttöön siinä vaiheessa, kun ne ovat riittävän kypsiä tuottavaan toimintaan.

Kaakontieto – liiketoimintasi haasteiden ratkaisija

Mikäli sinulla on liiketoiminnan asettamia haasteita ratkaistavana tietotekniikan keinoin, ota yhteyttä! Etsitään yhdessä paras ratkaisu liiketoimintasi tehostamiseksi.

Kaakontieto Oy, Hietakallionkatu 2, 53850 Lappeenranta